Sunday, 20 May 2012

Kos Penguguran 2013


Kos penguguran di klinik swasta pada masa kini adalah seperti berikut:

1 bulan: RM880
2 bulan: RM1440
3 bulan: RM1788
4 bulan  dan ke atas : RM2+++

*sumber disemak kali terakhir pada bulan March 2013.

Misoprostol

MISOPROSTOL yang paling terkenal sekali di pasaran ialah CYTOTEC. Pil ini boleh di dapati di mana-mana farmasi besar di kawasan sekitar anda. Anda hanya perlu menyatakkan bahawa anda sedang mencari ubat ulser perut @ gastrik. Harganya agak mahal berbanding ubat gastik yang lain. Untuk menjamin ketulinan pil ini ELAKKAN dari membeli secara ONLINE. Anda juga boleh menempah pil tersebut di mana-mana farmasi atau klinik keluarga sekiranya mereka tidak mempunyai pil tersebut.

p/s: Ubat yang saya jual adalah ubat alternatif bagi anda yang ingin mencuba. Harganya cuma RM199 sebotol termasuk kos penghantaran. Minum secara berterusan untuk memastikan perut telah dicuci sepenuhnya.
Thursday, 17 May 2012

Practice of Induce Abortion MethodsUmur kandungan dikira melalui tarikh terakhir anda mengalami datang bulan.

Statistik

Statistik pengguguran di seluruh dunia. Tidak hairanlah, negara China merupakan pengeluar pil pengguguran terbanyak di dunia.

Nenas MudaCari nenas muda 2 biji, jangan campur dengan sebarang air. Blend dan kemudian di minum. Minum jus ini pada waktu malam sehari sebelum mengambil pil tradisional cina.

p/s: perut rasa sakit tu normal

Pilihan Anda?


Pilihan anda?

Thursday, 3 May 2012

Cara Menggunakan Misoprostol


Cara menggunakan Misoprostol (Cytotec) secara vagina

Cara untuk menggunakan Misoprostol (Cytotec) secara vagina bermaksud anda memasukkan pil ini ke dalam vagina sedalam yang mungkin. Gunakan jari anda untuk memasukkan sedalam yang mungkin. Misoprostol (Cytotec) tidak akan berkesan sekiranya anda meletakkan ia di tempat masuk vagina. Di nasihatkan supaya anda basahkan pil menggunakan air terlebih dahulu.


Cara menggunakan Misoprostol (Cytotec) secara oral

Cara untuk menggunakan Misoprostol (Cytotec) secara oral bermaksud anda meletakkan pil ini di bawah lidah anda. Hisap sehingga habis. Jangan sesekali and menelan pil ini. Pastikan ia berada di dalam mulut anda selama 30 minit.


p/s: Pastikan ada seseorang untuk menemani anda ketika proses ini dijalankan..Jenama Misoprostol


Diantara jenama-jenama Misoprostol yang terkenal:


Arthrotec
Cytotec 
Cyprostol
Gymiso
Misotrol
Mibetec
Oxaprost
ProstokosElakkan Daripada Membeli Ubat Tiruan

Elakkan daripada membeli ubat tiruan. Pastikan ada tanda Kementerian Kesihatan Malaysia pada kotak ubat yang dibeli oleh anda. Jangan lupa perhatikan tarikh luput pada ubat itu.

Berhati-hati ketika membeli :)

Problem!!


Anda telah mencuba pelbagai cara tetapi tidak berjaya?

Saya mempunyai jalan alternatif bagi mereka yang memerlukan bantuan untuk mencuci kandungan. 

Tardapat satu ubat serbuk di pasaran Malaysia yang digunakan untuk kesihatan dalaman wanita.Ubat ini terbukti mampu mencuci benih kandungan dengan berkesan.

-Harga RM199 sebotol.
-Makan 3x sehari pada waktu pagi, petang dan malam. Pastikan makan mengikut waktu yang telah di tetapkan sehingga habis.

*Minum mesti masa perut kosong.
*Tiada sebarang kesan sampingan.


Untuk maklumat lanjut hubungi : 

019-6016677