Tuesday, 22 July 2014

Cytolog 200mcg

Cytotec 200mcg

Cytolog 200mcg


Apa itu Cytolog 200mcg? Apa pula perbezaan di antara Cytotec dan Cytolog? Inginkan maklumat lanjut mengenai ubat ini? Layari http://cytolog.blogspot.com dapatkan maklumat terkini dan kelebihan menggunakan Cytolog 200mcg.

Saturday, 12 July 2014

Banned In Malaysia !!!




Baru-baru ini saya menerima aduan daripada pengguna bahawa blog saya tidak dapat lagi di access di Malaysia. Front pages menunjukkan bahawa saya telah melanggar Akta Jualan Dadah kerana mengiklankan dan menjual Cytotec secara langsung kepada pembeli. 

Bagi yang ragu-ragu, risau lepas bank in duit tak dapat barang, tengok ni SKMM pun terpaksa banned blog ini sebab high traffic. In next post saya akan ajar cara mudah untuk lepasi block dari SKMM ni :)

p/s:  Siapa yang dapat lepas dan boleh buka blog saya ni boleh di kategorikan sebagai hebat

Wednesday, 7 May 2014

HCG Levels

Soalan yang sering di tanya oleh pengguna Cytotec dan ulang kali saya berikan jawapan yang sama. 


Saya dah berlaku pengguguran, darah banyak keluar dan berterusan tapi kenapa bila check menggunakan pregnancy test masih lagi POSITIF?!

 JAWAPAN:

Apa itu HCG? Human Chorionic Gonadotropin ialah hormon yang dihasilkan oleh placenta sewaktu kehamilan berlaku. Level HCG di dalam kandungan ibu mengandung meningkat secara berkala di dalam proses kehamilan yang sihat. Oleh itu, usia kandungan boleh diketahui dengan membuat urine test. 

Kandungan HCG mengikut usia kehamilan:

3 minggu LMP: 5 – 50 mIU/ml
4 minggu LMP: 5 – 426 mIU/ml
5 minggu LMP: 18 – 7,340 mIU/ml
6 minggu LMP: 1,080 – 56,500 mIU/ml
7 – 8 minggu LMP: 7, 650 – 229,000 mIU/ml
9 – 12 minggu LMP: 25,700 – 288,000 mIU/ml
13 – 16 minggu LMP: 13,300 – 254,000 mIU/ml
17 – 24 minggu LMP: 4,060 – 165,400 mIU/ml
25 – 40 minggu LMP: 3,640 – 117,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml

* ini hanyalah guidelines, level HCG mungkin berbeza mengikut wanita.

Selepas berlakunya keguguran HCG level biasanya akan mengambil masa sekurang-kurangnya 3 minggu untuk kembali ke level asal <5.0 mIU/ml. Oleh itu, selepas berlaku keguguran jangan lah terburu-buru untuk terus membuat ujian menggunakan pregnancy test kerana hasilnya tetap POSITIF!! Tunggu sehingga 3 minggu atau pun untuk kepastian pergi ke klinik untuk membuat scan :)

Wednesday, 30 April 2014

Online Transfer Maybank2u

Bagi mengelakkan kekeliruan di antara saya dan pelanggan ketika membuat transaksi pembayaran secara online, pastikan anda mengikut format yang telah saya sediakan.

Recipient Email: ubatwanita@gmail.com

Recipient Reference: number tel. penerima

Other Payment Details: nama penerima


Click to Enlarge Image

Diharap tiada lagi kekeliruan selepas ini :)

Friday, 18 April 2014

Persoalan

Antara soalan yang sering ditanya oleh mereka yang menghubungi saya ialah 

"BOLEH SAMPAI KE UBAT NI KE TANGAN SAYA?" 

"BOLEH PERCAYA KE DENGAN ONLINE TRANSACTION NI?"

"MACAM MANA KALAU UBAT TAK SAMPAI?"




Saya paham ada di antara anda tidak yakin dengan online transaction dan lebih prefer COD ataupun bersemuka secara face to face kerana bimbang.  Untuk pengetahuan anda semua, saya bukan lah baru setahun jagung berniaga di dalam bidang ini. TIADA seorang pun lagi yang pernah berurusan dengan saya dan ubat yang di order tidak sampai ke tangan mereka. Diharap sedikit sebanyak boleh  memberi gambaran yang jelas .

HUBUNGI:

En K :+60196016677
&
Miss A :+60134704995





Tuesday, 15 April 2014

Cara menggunakan QR Code

Pastikan anda memiliki Smartphone sama ada Android, iPhone,
Blackberry dan Nokia.
Download aplikasi QR Code ( Link ada di bawah ) Install dan scan QR Code di pejuru bawah sebelah kiri. Anda akan berhubung terus dengan saya. Mudah kan :)


http://store.ovi.com/content/231518?clickSource=search&pos=8https://itunes.apple.com/my/app/qr-reader-for-iphone/id368494609?mt=8https://play.google.com/store/apps/details?id=la.droid.qr

http://appworld.blackberry.com/webstore/content/13962/?lang=en&countrycode=MY

                
Klik untuk pada gambar download QR Reader.

Monday, 14 April 2014

Makluman!


Mulai harini saya akan bertukar talian kepada numbor baharu:

+6019-6016677
En K

SMS/Whatsapp/Viber/WeChat/Telegram/Call




Tuesday, 25 February 2014

Telegram

Disebabkan sekarang ni dah ramai yang guna aplikasi Telegram, bermula harini saya tambah satu lagi kaedah untuk berhubung terus dengan saya:


En. K
+60196016677

Tuesday, 4 February 2014

Alert!!!



Perhatian kepada semua!! Baru-baru ni saya ada menerima banyak aduan mengenai ada pihak ketiga yang menyamar sebagai agent saya dan meminta untuk wang di masukkan kedalam account mereka. saya TIDAK MEMPUNYAI AGENT di bawah saya. 
Hanya MISS A dan EN K sahaja.