Ingin Membuat Tempahan?

0
Friday, August 22, 2014

Berminat untuk menggunakan Misoprostol? Tetapi tidak tahu cara untuk membeli dan menggunakannya? Jangan risau, hubungi pihak kami di talian yang tertera. Segala urusniaga yang dijalakan adalah secara PRIVATE & CONFIDENTIAL. Kami akan berusaha untuk menyelesaikan masalah anda.

Klik untuk menghubungi kami :)

Continue reading →

Perhatian !! Outstation

0
Wednesday, August 13, 2014


CUTI SELAMA 5 HARI BERMULA 

 14/OGOS/2014 - 18/OGOS/2014 
( OUTSTATION )

WHATSAPP @ WECHAT SAHAJA
 MULA SEPERTI BIASA 
PADA 
19/OGOS/2014 SELASA


p/s: tempahan masih boleh dibuat tapi hanya melalui Whatsapp / WeChat :)


Continue reading →

Cytolog 200mcg

0
Tuesday, July 22, 2014
Cytotec 200mcg

Cytolog 200mcg


Apa itu Cytolog 200mcg? Apa pula perbezaan di antara Cytotec dan Cytolog? Inginkan maklumat lanjut mengenai ubat ini? Layari http://cytolog.blogspot.com dapatkan maklumat terkini dan kelebihan menggunakan Cytolog 200mcg.
Continue reading →

Banned In Malaysia !!!

0
Saturday, July 12, 2014



Baru-baru ini saya menerima aduan daripada pengguna bahawa blog saya tidak dapat lagi di access di Malaysia. Front pages menunjukkan bahawa saya telah melanggar Akta Jualan Dadah kerana mengiklankan dan menjual Cytotec secara langsung kepada pembeli. 

Bagi yang ragu-ragu, risau lepas bank in duit tak dapat barang, tengok ni SKMM pun terpaksa banned blog ini sebab high traffic. In next post saya akan ajar cara mudah untuk lepasi block dari SKMM ni :)

p/s:  Siapa yang dapat lepas dan boleh buka blog saya ni boleh di kategorikan sebagai hebat

Continue reading →

HCG Levels

0
Wednesday, May 07, 2014
Soalan yang sering di tanya oleh pengguna Cytotec dan ulang kali saya berikan jawapan yang sama. 


Saya dah berlaku pengguguran, darah banyak keluar dan berterusan tapi kenapa bila check menggunakan pregnancy test masih lagi POSITIF?!

 JAWAPAN:

Apa itu HCG? Human Chorionic Gonadotropin ialah hormon yang dihasilkan oleh placenta sewaktu kehamilan berlaku. Level HCG di dalam kandungan ibu mengandung meningkat secara berkala di dalam proses kehamilan yang sihat. Oleh itu, usia kandungan boleh diketahui dengan membuat urine test. 

Kandungan HCG mengikut usia kehamilan:

3 minggu LMP: 5 – 50 mIU/ml
4 minggu LMP: 5 – 426 mIU/ml
5 minggu LMP: 18 – 7,340 mIU/ml
6 minggu LMP: 1,080 – 56,500 mIU/ml
7 – 8 minggu LMP: 7, 650 – 229,000 mIU/ml
9 – 12 minggu LMP: 25,700 – 288,000 mIU/ml
13 – 16 minggu LMP: 13,300 – 254,000 mIU/ml
17 – 24 minggu LMP: 4,060 – 165,400 mIU/ml
25 – 40 minggu LMP: 3,640 – 117,000 mIU/ml
Non-pregnant females: <5.0 mIU/ml
Postmenopausal females: <9.5 mIU/ml

* ini hanyalah guidelines, level HCG mungkin berbeza mengikut wanita.

Selepas berlakunya keguguran HCG level biasanya akan mengambil masa sekurang-kurangnya 3 minggu untuk kembali ke level asal <5.0 mIU/ml. Oleh itu, selepas berlaku keguguran jangan lah terburu-buru untuk terus membuat ujian menggunakan pregnancy test kerana hasilnya tetap POSITIF!! Tunggu sehingga 3 minggu atau pun untuk kepastian pergi ke klinik untuk membuat scan :)
Continue reading →

Online Transfer Maybank2u

0
Wednesday, April 30, 2014
Bagi mengelakkan kekeliruan di antara saya dan pelanggan ketika membuat transaksi pembayaran secara online, pastikan anda mengikut format yang telah saya sediakan.

Recipient Email: ubatwanita@gmail.com

Recipient Reference: number tel. penerima

Other Payment Details: nama penerima


Click to Enlarge Image

Diharap tiada lagi kekeliruan selepas ini :)
Continue reading →